Derde editie van Biesbosch Challenge

BIESBOSCH – De Biesbosch Challenge gaat alweer zijn derde editie in en heeft inmiddels een landelijke bekendheid. Deze 3e editie vindt plaats op zondag 10 september en biedt plaats aan maximaal 75 teams.

Deelnemers afkomstig uit het hele gehele land gaan de uitdaging aan in en rondom het natuurgebied de Brabantse Biesbosch. De organisatie is ook blij met de landelijke belangstelling. Deze belangstelling heeft ertoe geleid dat de Biesbosch Challenge inmiddels onderdeel is van de DARS competitie. Deze landelijke competitie waaraan deelnemers meerdere adventure races volgen, daar punten mee verzamelen en meedingen naar de Nederlandse titelzegen.

De 3e editie start en finishend vanuit De Kurenpolder in Hank. Deze nieuwe locatie maakt het mogelijk om een ander deel van de Brabantse Biesbosch te ontdekken. Het parcours voert de deelnemers door onder andere Hank, Geertruidenberg, Made, Drimmelen, Lage Zwaluwe en Werkendam. Onderweg worden diverse opdrachten uitgevoerd. Het evenement is zo gepland dat de 150 deelnemers gezamenlijke finishen tussen 16.00 en 16.30 uur. Kijk voor alle informatie op www.biesboschchallange.nl.