De Stuiter speelt '1001' in Poederoijen

POEDEROIJEN/UITWIJK – De Stuiter speelt in juni en juli 6 avonden op Batterij onder Poederoijen. De kaartverkoop start op 22 mei.

De theatervereniging koos dit jaar voor een plek buiten de gemeente Woudrichem. Voor deze ‘Oosterse’ voorstelling zochten zij een locatie zo mooi, zo uniek. En zo kwamen zij bij Theo de Vries en buurland Batterij onder Poederoijen. Over de sluis bij Andel, zo ver weg en toch zo dichtbij. De regie dit jaar wordt gedaan door Niek Dekker. Hij schreef het stuk ‘1001’ zelf, aan de hand van de vertellingen uit Duizend-en-één-nacht.

Het verhalenspektakel is te zien op 22, 23, 24, 29, 30 juni en 1 juli. De kaartverkoop start op maandag 22 mei op de website van De Stuiter en op diverse locaties binnen het land van Heusden en Altena. Leden van de Rabobank kunnen hun kaarten weer met korting kopen. Houd de krant en website www.destuiter.nl in de gaten voor actuele informatie.