Borstcrawl cursus in Werkendam

WERKENDAM – Houd je van zwemmen en wil je graag borstcrawl leren? Dan organiseren De Biesboschzwemmers in samenwerking met Zwembad Werkina een borstcrawl cursus.

Op dinsdag 30 mei aanstaande start er in zwembad Werkina een borstcrawl cursus. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 20.30 uur. Gedurende 10 weken leren de trainers van zwemvereniging de Biesboschzwemmers je de beginselen van de borstcrawl. De borstcrawlcursus is voor iedereen die de borstcrawl techniek goed wil leren beheersen of verbeteren. Van de recreatieve zwemmer die wekelijks lekker zijn baantjes wil afleggen, tot aan de sportieveling die een triatlon of een open water wedstrijd op zijn of haar verlanglijstje heeft staan.

Het doel van de borstcrawlcursus is om volwassenen een technisch goede borstcrawl aan te leren. De borstcrawl wordt vanaf de basis opgebouwd tot een technisch goede uitvoering van de gehele slag. Op donderdag 18 mei is er een informatieavond in het clubgebouw van de Biesboschzwemmers op het terrein van zwembad Werkina. De aanvang is om 20.30 uur. Meer informatie kun je vinden op www.b-b-z.nl/bc-cursus.