Biologisch netwerken met Open Coffee Altena 29.0

ALMKERK – Open Coffee Altena 29.0 gaat wel naar een heel bijzondere locatie dit keer. Aflevering 29.0 wordt georganiseerd bij Kookstudio Zoet Zout Zijn in Almkerk.

Op 8 juni aanstaande ontmoeten ondernemende regiogenoten elkaar bij de pittoreske kookstudio op het adres Hoekje 4. Er is goed weer besteld, dus het zakelijk ontmoeten gebeurt dan ook buiten in de lommerijke tuin. Het motto van Open Coffee Altena is al sinds jaar en dag ‘Geven is het nieuwe zakendoen.’ Ofwel ‘Hoe bied ik de ander meerwaarde waar wij beiden mee verder komen?’

Op het adres Hoekje 4 in Almkerk is er natuurlijk weer de Rode Coffee Stip voor de pitches. Ook zal de Gele Coffee Spot weer prominent aanwezig zijn: een fysieke ontmoetingsplek die nieuwe netwerkers verder wil helpen. U bent welkom van 09.30 uur tot 11.00 uur. Aanmelden kan via www.OndernemendAltena.nl.