Bibliotheek Altena zoekt vrijwilligers

ALTENA – Veel werk dat De Bibliotheek CultuurPuntAltena doet in de bibliotheken, maar ook daarbuiten, kan alleen worden gedaan door de inzet van vrijwilligers.

Als vrijwilliger bij de Bibliotheek Altena kunt u tal van klusjes oppakken. Denk aan het wegwijs maken van de bezoekers en het ondersteunen bij uitlenen, innemen, reserveren en adviseren. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die boeken rondbrengen voor mensen die fysiek niet meer in staat zijn om naar de bibliotheek te komen, die voorlezen bij mensen thuis of in instellingen of die ons achter de schermen helpen op scholen, met de website, marketingactiviteiten of logistiek.

Spreekt dit u aan? En bent u een dagdeel per week beschikbaar als vrijwilliger? Neem dan contact op met Wim Donkersloot via het e-mail adres vrijwilliger@bibliotheekaltena.nl. U krijgt van de bibliotheek als vrijwilliger een gratis lidmaatschap, reiskostenvergoeding en kunt desgewenst in aanmerking komen voor het volgen van een aanvullende cursus.