Team De Burgemeester wint D'n Aelse Dorpsquiz 2017

ANDEL – De afsluiter van de feestweek van Oranjevereniging Juliana was op zaterdag 29 april in de feesttent bij de Romboutstoren in Andel. Onderdeel van deze afsluitavond was de prijsuitreiking van de eerste editie van D’n Aelse Dorpsquiz.

Voor alle deelnemers aan de dorpsquiz was een tafel gereserveerd. Rustig druppelde de tent vol. Rond de klok van half 10 gaf voorzitter Arnoud Verhoeven namens de werkgroep een terugblik op de quizavond van zaterdag 8 april. Bloopers, grappige antwoorden en statistieken kwamen voorbij samen met enkele leuke foto’s. De quiz is door de teams met enorm enthousiasme opgepakt. Het spannende moment was rond de klok van 10 met de prijsuitreiking van de wisselkaai.

Team De Burgemeester kroonde zich als eerste winnaar van D’n Aelse Dorpsquiz 2017 en mocht de wisselkaai inclusief een leuk geldbedrag in ontvangst nemen. De organisatie heeft deze avond ook laten weten dat de dorpsquiz in 2018 terug zal keren. Dit is hoofdzakelijk te danken aan het enorme enthousiasme waarmee de dorpsquiz is ontvangen door de deelnemers en de positieve reactie.