Jongerendienst 'Wie is God?' in VEG De Koningshof

ANDEL – Op zondagochtend 14 mei is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente De Koningshof. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘Wie is God?’. De spreker deze ochtend is Gert Visscher.

Het is weer lente! De tijd waarin de vogels hun eieren leggen, de natuur groen wordt, het lentebriesje waait en wij de buikvlinders weer voelen. God is net als de lentebries: Je ervaart het wel maar ziet het niet. Is het dan wel mogelijk om een relatie aan te gaan met God? Een terechte vraag want we zien God nou eenmaal niet.

Misschien ken je God al. Misschien ook niet. Misschien vind je het spannend om Hem te leren kennen. Wat als je leven saai wordt en je voortaan elke zondag naar de kerk moet? Misschien wil je Hem wel leren kennen maar denk je steeds opnieuw: Wie is God? Iedereen is van harte welkom op zondag 14 mei, aanvang 10.00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel.