Voorlichtingsavond over brandveiligheid in Andel

ANDEL – Op donderdagavond 18 mei vanaf 19.00 uur vindt er een voorlichtingsavond over Brandveilig Leven plaats in ’t Buitenhoff in Andel. Deze avond is bedoeld voor alle inwoners in de Altena-gemeenten.

De avond start om 19.00 uur met een inloop waar verschillende organisaties, zoals de buurtpreventieteams, het AED-netwerk en de Buitengewoon Opsporingsambtenaar van de drie gemeenten zich presenteren en waar vragen gesteld kunnen worden. Om 20.00 uur openen burgemeester Noordergraaf van Woudrichem en brandweercommandant Joost Pot de avond. Vervolgens start de voorlichting door de brandweer.

Aan de orde komen: brandveiligheid bij u thuis, hoe kunt u brand voorkomen en wat moet u doen als er toch brand uitbreekt. Ook kunt u door een virtuele bril zien wat er gebeurt bij een brand. Vanaf 21.30 is er een informeel samenzijn. Voor iedereen die de avond bijwoont is er een gratis rookmelder beschikbaar.