Twee dagen proeven, zien en beleven in Dussen

DUSSEN – ‘Twee dagen proeven, zien en beleven…’ Met deze prikkelende tekst triggert het ANDERZ EVENT regiogenoten dichtbij en verder weg op 12 en 13 mei vooral sfeer te komen snuiven.

Dat alles in een gemoedelijke ambiance en flanerend langs demonstraties en meedoen aan leuke activiteiten. Diverse bedrijven uit de regio laten bezoekers zien en ervaren wat zij in huis hebben. De stuwende krachten achter de tweedaagse life style experience benadrukken dat er geen kraampjes zijn.

Het lifestyle event is zeker niet alleen voor dames bedoeld. Mannen kunnen hun kennis en technisch inzicht scherpen tijdens demonstraties parket leggen en rietdekken, het aloude ambacht anno 2017. Ook prachtige en snelle auto’s strelen het mannenoog. Het sfeer en meer proeven in Dussen kan vanuit diverse zithoeken met loungebanken, bij knapperende haardvuurtjes met een drankje en muziek. Jeugdige belhamels ontsnappen aan de aandacht van hun ouders op het springkussen, knutselend met hout, tijdens schminkparty’s of doen dat als zij genieten van een leuke ballonnenact.

ANDERZ is een initiatief van Pruysen Parket, De Rooy Hoveniers en Mediamikx, een positief magazine en lifestyle event gericht op de goede dingen van het leven. U bent welkom op vrijdag 12 mei 18.30 – 21.30 uur en zaterdag 13 mei 11.00 – 16.00 uur. The place to be deze dagen is bij De Rooy Hoveniers, Binnen 27a in Dussen.