Scouting Hank in de Rabobank Clubkas Campagne

HANK – In de afgelopen jaren heeft Scouting Hank veelvuldig met de Rabobank fietstocht meegedaan. Een ochtendje fietsen leverde altijd een welkome maar ook noodzakelijke financiële bijdrage op.

Een bijdrage die rechtstreeks aan de jeugdleden van Scouting Hank ten goede kwam. Helaas werd deze fietstocht vorig jaar voor het laatst georganiseerd. Maar daarvoor in de plaats is de Rabobank Clubkas Campagne gekomen. Verenigingen en stichtingen kunnen een project aandragen waar vervolgens de leden van Rabobank Altena op kunnen stemmen. Hoe meer stemmen een project krijgt, hoe hoger het bedrag is dat men van de Rabobank krijgt.

Ook Scouting Hank heeft zich voor een project ingeschreven en deze luidt: “Scouting Hank is een waterscoutsgroep die in de zomer iedere zaterdag in de Biesbosch te vinden is. Helaas zijn onze twee buitenboordmotoren gestolen. Geef ons uw stem en wij zorgen ervoor dat veel kinderen met plezier de Biesbosch kunnen blijven verkennen.”

Iedereen die lid is van Rabobank Altena mag stemmen. Zij ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee gestemd kan worden. Van dinsdag 9 mei t/m maandag 22 mei 2017 kan via een stemsite een stem uitgebracht worden.