Marianne Vos Wielerfestival in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 13 mei staat Aalburg weer een dag in het teken van de wielersport. Voor de 11e keer vinden er dan weer allerlei wielersportactiviteiten plaats rondom het Marianne Vos Wielerfestival.

Het hoogtepunt van die dag is ongetwijfeld de UCI-wedstrijd Elite dames, waarbij dan de wereldtop van het dameswielrennen aan de start zal verschijnen, met natuurlijk onze eigen favoriet Marianne Vos.

Rondom deze wedstrijd vinden er nog een aantal andere wielevenementen plaats. Het begint allemaal zo rond 8.30 uur en het einde zal zo rond de klok van 18.30 uur zijn. Er is een wielerterras en meetingpoint nabij het gemeentehuis, waar de huldigingen plaatsvinden en allerlei randactiviteiten zijn. Voor het laatste nieuws en het complete programma kunt u terecht op de website www.wielerevenementenaalburg.nl.