Programma Dodenherdenking gem. Werkendam

WERKENDAM – Op donderdag 4 mei 2017 vindt in alle plaatsen van de gemeente Werkendam weer de dodenherdenking plaats. Om 20.00 uur is het overal 2 minuten stil.

In Werkendam is er s’morgens al een programma in de Kerkstraat 3 in Werkendam. Hierbij is Burgemeester de Boer aanwezig. Ook s’avonds is er een kranslegging bij het monument in Werkendam. Hier zal wethouder MaOm 20.00 uur is het overal 2 minuten stil.chiel de Gelder een toespraak houden. ]

In Sleeuwijk vertrekt een stille tocht onder begeleiding van Showkorps Wilhelmina, van de parkeerplaats voor de Hervormde Kerk Sleeuwijk naar het verzetsmonument aan het Vijverplein. Daar zal om 20.00 uur twee minuten stilte in acht genomen worden.

In Nieuwendijk is wethouder van Oosten aanwezig. En vertrekt om 19.45 uur een stille tocht naar het monument vanaf dorpshuis ’t Tavenu. Hier lezen leerlingen van basisschool de Regenboog gedichten voor.

In Dussen vertegenwoordigd wethouder John Bakker de gemeente Werkendam. Verzamelen is om 19.15 uur in restaurant de Koppelpaarden. Na afloop van de plechtigheid wordt iedereen daar ook van harte uitgenodigd voor een kop koffie of thee.

IN Hank vertegenwoordigd raadslid Theo Meijboom de gemeente Werkendam. Hier is in de Rooms katholieke kerk een herdenkingsbijeenkomst met medewerking van het Parochiekoor, muziekvereniging St. Caecilia en Con Forza Kids. Deze bijeenkomst begint om 18.45 uur. Om 19.30 uur vertrekt er een stille tocht naar het monument op het Warmondplein. Na afloop van de herdenking nodigen wij iedereen uit om gezamenlijk een kopje koffie te drinken in ’t Uivernest.

Het complete programma van alle dorpen is te vinden op http://www.werkendam.nl/Actueel/Nieuws/Programma_dodenherdenking