Toneelgroep Entree weer op de planken

SLEEUWIJK – Toneel Entree zal in mei weer een gloednieuwe toneelvoorstelling op de planken brengen. De titel van het stuk is ‘De Verliezers’.

Stiekem heb jij er vast ook eens van gedroomd: dat je op een dag nietsvermoedend onder een warm dekentje op de bank ligt en de deurbel gaat. Voor de deur staat Gaston met een bosje bloemen en een grote cheque met daarop een nog groter geldbedrag. Maar wat nou als hij bij ieder huis in de straat aanbelt en alleen jouw huis overslaat?

In de Diamantstraat is de Postcodeloterij gevallen, de hele straat is miljonair. Behalve Familie van Gorp. De vrouw des huizes heeft de loterij toevallig twee maanden geleden stopgezet. Daar is de man des huizes op zijn zachts gezegd niet blij mee. Wat doet een groot geldbedrag met een mens? En wat doet een groot verlies met een gezin?

De Verliezers is een voorstelling met een lach, maar ook met een traan. Een voorstelling waar bijzondere personages het toneel passeren. Trees van Gorp die de hand aan zichzelf dreigt te slaan, advocaat Bob die iedereen een proces aan wil doen en de eigenaardige Odette die na het winnen van een groot geldbedrag het roer volledig omgooit.

Toneelgroep Entree zet de voorstelling ‘De Verliezers’ neer op:
11, 12, 13, 18, 19 en 20 mei
Aanvang: 20:00 uur

De voorstelling wordt gespeeld op ’t Zand 28 in Sleeuwijk (achter de HUBO).

Kaarten kosten 9,50 euro per stuk en zijn te koop via onze website: www.toneelentree.nl.