Koninklijke Onderscheidingen Werkendam (video)

WERKENDAM – Tijdens de ‘lintjesregen’ van 2017 ontvingen 4 inwoners van de gemeente Werkendam een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Yves de Boer.

Hij reikte de bijbehorende oorkondes en versierselen uit op woensdagochtend 26 april. Twee inwoners worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje – Nassau en twee inwoners worden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De burgemeester reikte alle onderscheidingen uit op locatie.

De decorandi zijn De heer ds. M. Karens (70 jaar) uit Werkendam, Mevrouw C.G. de Peuter – Boer (69 jaar) uit Werkendam, De heer G. den Hollander (77 jaar) uit Werkendam en De heer J. van ’t Hoff (70 jaar) uit Sleeuwijk.

Onze collega’s van Altena TV gingen op bezoek bij een van de uitreikingen in de gemeente Werkendam.