Informatieavond over niet-aangeboren hersenletsel

NIEUWENDIJK – Wilt u meer weten over niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 10 mei in Nieuwendijk.

Wat is NAH eigenlijk, hoe herken je het, waar kun je rekening mee houden? Ook vertelt een ervaringsdeskundige over leven met NAH. Niet-aangeboren hersenletsel kan ontstaan door bijvoorbeeld een ongeluk, herseninfarct, reanimatie, hersenschudding of door neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson. Tijdens de informatieavond krijgen bezoekers informatie over NAH en vertelt een ervaringsdeskundige over leven met NAH. Ook krijgen bezoekers de gelegenheid om elkaar kunnen ontmoeten en verhalen te herkennen en mogelijk te delen. De avond wordt georganiseerd door MEE Brabant Noord in samenwerking met Prisma en Sovak.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 10 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Dorpshuis Tavenu, Singel 16A in Nieuwendijk. Inloop vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig, de informatieavond is gratis.