Gerrit Oldenburg één van de juryleden van Maestro

NIEUWENDIJK – Op zaterdagavond 20 mei 2017 organiseert fanfare O.N.S.: Maestro Nieuwendijk. Vijf bekende Nieuwendijkse gezichten zullen in de tot concertzaal omgetoverde sporthal ‘De Iris’ strijden om de felbegeerde Maestro-titel.

Hiervoor worden de Maestro’s natuurlijk beoordeeld door een Nieuwendijkse jury met verstand van zaken. Het eerste jurylid is Lijn van der Wiel. Lijn is geboren en getogen in Nieuwendijk en muzikant in hart en nieren. Gerrit Oldenburg is de tweede Nieuwendijker die bereid is gevonden in de jury plaats te nemen. Hij reist momenteel het hele land door om kinderen op school in aanraking te brengen met dans. Het derde jurylid is een wat minder bekende Nieuwendijker: Hans Leenders. Hij is docent orkestdirectie en klassiek slagwerk aan het Rotterdams Conservatorium.

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsbewijs? Mail dan naar: maestronieuwendijk@hotmail.com. U ontvangt een mail ter bevestiging en met informatie over de betaling ervan. Na betaling zorgt fanfare O.N.S. ervoor dat u de kaartjes thuis bezorgd krijgt. ONS heeft ook een zeer leuke VIP-arrangement samengesteld voor bijvoorbeeld uw familie, vrienden, personeel, relaties of voor Moederdag.