Tekenen voor je plezier bij 'sketchcrawl'

WERKENDAM – Op zaterdag 29 april 2017 is er een ‘sketchcrawl’ op Fort Altena in Werkendam. Tekenliefhebbers, jong en oud, zijn welkom met een schetsboekje vanaf 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Talent is niet nodig, het gaat om het plezier. Na het succes van de eerste tekenmarathon in januari in het Gorcums museum, stelt nu Fort Altena de deuren voor de groep ‘Sketchcrawl Gorinchem en omgeving’ open. Sketchcrawls worden over de hele wereld gehouden, deze groep is een initiatief van Corrie Floor.

Het prachtig gerestaureerde fort aan de Tol in Werkendam is het tekenen waard, maar ook als het geen mooi weer is, valt er genoeg te tekenen in het kleine museum van het fort, in de liniewinkel en gebouw met zijn authentieke kelderruimtes. Denk eraan, het is daar wel keldertemperatuur, dus neem een warme trui of jas mee. Tegen betaling zijn de lekkerste lunchgerechten verkrijgbaar. Stevige klapstoelen van het leger staan tot je beschikking. Kortom, alle voorwaarden zijn aanwezig om er een inspirerende sketchcrawl van te maken.