Tumult voor horecazaak in Eethen

EETHEN – Voor een horecazaak in Eethen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur een 48-jarige portier en een 22-jarige bezoeker uit Andel mishandeld. De politie arresteerde een 19-jarige man uit Eethen.

Agenten kregen een melding om naar een horecazaak in Eethen te gaan alwaar een mishandeling zou hebben plaats gevonden. Ze zagen dat op het parkeerterrein voor de dancing een jongen op de grond lag. Hij was nauwelijks aanspreekbaar, zijn kaak was dik. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Uit getuige verklaringen bleek dat een 19-jarige man als verdachte hiervan kon worden aangemerkt. Hij werd aangehouden.

Binnen bleek zich nog een slachtoffer te bevinden, een 48-jarige man die als portier werkzaam was. Hij was met iets hards op het hoofd geslagen. Ook hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Kennelijk had er zich binnen een groepje jongeren vervelend gedragen. Ze werden naar buiten geleid waarna de beveiliger door een van hen met iets hards op het hoofd werd geslagen. Hierna was buiten het andere slachtoffer mishandeld, omdat hij zich kennelijk had opgewonden over het voorval. Hij zou het jongste slachtoffer, terwijl deze op de grond lag, met gebalde vuist in het gezicht hebben geslagen. De politie is nog op zoek naar de persoon die de beveiliger heeft aangevallen.