Derde lesblok van Jeugdatelier Gorinchem

GORINCHEM – Voor kinderen van 8 tot 17 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en Beeldend Kunstenaar.

In 2017 zijn er 5 lesblokken. Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel, vilt, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen ook zelf ideeën aan; voor het 3e lesblok zijn dat tekenen en schilderen, buiten tekenen en schetsen, graffiti, glazuren en hout bewerken.

Ook dit seizoen wordt geëindigd met een mooie expositie om de kinderen hun kunstwerken te laten presenteren. De vorige groep heeft heel succesvol geëxposeerd in een etalage op de Langendijk in Gorinchem. Voor deze cursus hoef je niet perse creatief te zijn. Als je het leuk vindt om samen met ongeveer 10 à 15 andere kinderen lekker creatief bezig te zijn, dan is dit echt iets voor jou. Schrijf je snel in door een email te sturen naar marleenvanzwienen@hetnet.nl. Er wordt gestart op maandag 1 en donderdag 4 mei 2017 van 15.30 tot 17.30 uur.