Themagedichten en muziek tijdens Bevrijdingspodium

WERKENDAM – Op dinsdag 2 mei wordt in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 een speciaal bevrijdingspodium georganiseerd.

Na een oproep hebben dichters zich aangemeld om een gedicht te schrijven over het thema ‘Bevrijding’. Dit thema mocht breed worden geïnterpreteerd. Alle deelnemende dichters zullen aanwezig zijn om hun gedichten voor te dragen. Geheel in stijl van bevrijding zullen accordeonist Sjaak van Noorloos en fluitiste Jenny van Mersbergen twee keer een klein concertje geven. Vanwege de afwijkende programmering is er op 2 mei geen open podium.

Voor meer informatie en/of het volledige programma: www.nederlandsdichterspodium.nl. Van 19.45 uur tot ongeveer 21.15 uur bent u van harte welkom. De toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.