Bloemen- en Hamburgermarkt in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 6 mei houdt Stichting 4wheels de actie ‘Houd Hannie en Frans op de weg’ met een verkoopdag van bloemen, planten, tuingoed en een broodje Hamburger, op het Marktplein in Wijk en Aalburg.

De Stichting 4wheels probeert zoveel mogelijk gehandicapten, die zelf geen voldoende middelen hebben en aangewezen zijn op een speciaal aangepast vervoermiddel, dat niet verstrekt wordt vanuit de overheid, aan aangepast vervoersmiddelen te helpen. Ook helpt de stichting zoveel mogelijk deze mensen met alle bijkomende zaken. Tevens geeft de stichting zoveel mogelijk ondersteuning om de vervoersbehoeften in kaart te brengen en advies hierover te geven.

De actiedag duurt van 9.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden op het Marktplein in Wijk en Aalburg. Voor meer informatie over de stichting 4wheels is te vinden op www.stichting4wheels.nl.