Amateur (toneel)spelers gezocht in Dussen

DUSSEN – Stichting Vrienden Kasteel Dussen is weer volop bezig met de voorbereidingen voor de ‘Dag van het Kasteel’ op Tweede Pinksterdag. Het thema is dit jaar: ‘Komt dat zien! Spelen op kasteel en buitenplaat’.

Rond dat thema worden heel veel (kinder-) activiteiten georganiseerd, zoals muziek- en toneeloptredens, ouderwetse wagenspelen, maar ook oud-Hollandse en moderne spelen en spelletjes. Het thema past helemaal bij het kasteel. Want in het kasteel is een prachtige zaal, de zogenaamde burgerzaal, waar veel artiesten en musici hebben gespeeld. Ben je mimespeler, stand-upcomedian, speel je een eenakter, of speel je sa men met anderen? Heb je een geweldige act en wil je je artistieke kwaliteiten laten zien? Grijp je kans en geef je op voor een mini-optreden in kasteel Dussen.

Dat kan door je te melden bij info@kasteel-dussen.nl met je naam, adres, e-mail, telefoonnummer en met natuurlijk gegevens over je optreden. Alle artiesten krijgen 5 tot 10 minuten de tijd om hun kunsten te vertonen volgens een speelschema, wat van te voren bekend gemaakt wordt. Voor meer informatie: www.kasteel-dussen.nl. De Dag van het Kasteel in Dussen wordt gehouden op maandag 5 juni 2017, tweede pinksterdag, van 11.00 tot 17.00 uur.