Genomineerden Gorcumse Ondernemersprijs

GORINCHEM – Een milieuvriendelijke fiets, een tweede leven voor sneakers en een app voor hulpbehoevende Gorcumers.

Met deze drie voorstellen gaan leerlingen van middelbare scholen meedingen naar de ‘Gorcumse Ondernemersprijs voor Scholieren’, een initiatief van de gemeente, in samenwerking met het onderwijs en ondernemers in Gorinchem. De genomineerden zijn: Milieuvriendelijke fiets, Illcostums en een hulp-app voor en door Gorinchem. Alle genomineerden hebben een coach uit het Gorcumse bedrijfsleven toegewezen. Deze gaat samen met de deelnemer(s) het genomineerde voorstel optimaliseren.

Op donderdag 1 juni mogen de scholieren hun plan nogmaals presenteren aan de jury. Begin juni maakt de jury bekend wie de eerste winnaar wordt van de Gorcumse Ondernemersprijs voor Scholieren, waarschijnlijk tijdens de techniekmanifestatie Game-On. Meer info: www.govs.nl.