Speciale Paasactie ter introductie de Biespas

BIESBOSCH – Op eerste en tweede Paasdag, 16 en 17 april 2017, krijgt elke 10e klant die de Biespas koopt bij één van de bezoekerscentra in Nationaal Park De Biesbosch, deze pas helemaal gratis.

De Biespas is het onlangs geïntroduceerde donateursprogramma van Nationaal Park De Biesbosch. Het is een fysieke pas voor donateurs, waarmee zij bijdragen aan de Biesbosch en tevens leuke extra’s genieten. Met een donatie van minimaal € 15,- per jaar steunen Biespashouders het Nationaal Park. Zij dragen zo bij aan het behoud van goede voorzieningen, zoals de instandhouding van fiets- en wandelroutes, het schoonhouden van strandjes en het begaanbaar houden van kreken.

Op tweede paasdag zijn speciale promotieteams actief bij de bezoekerscentra in Dordrecht, Drimmelen en Werkendam. De Biespas is voor € 15,- verkrijgbaar bij de Biesboschcentra in Dordrecht, Drimmelen, het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam en VVV’s in Dordrecht, Gorinchem en Oud-Beijerland. Tevens is de Biespas online te bestellen via www.biespas.nl. Hier is ook alle informatie te vinden over de pas, de voordelen en het doel.