Rondleidingen in Kasteel Dussen

DUSSEN – Het kasteel in Dussen is een vertrouwd en karakteristiek beeld in de regio. Een prachtig voorbeeld van cultuurhistorisch erfgoed, waar iedereen tot op de dag van vandaag van kan genieten.

En niet alleen van de buitenkant. Het is ook mogelijk om onder leiding van een gids door een deel van het kasteel te dwalen. De gids weet met spannende verhalen en grappige anekdotes de rijke geschiedenis van het kasteel tot leven te wekken. De rondleidingen zijn vanaf 1 april t/m 30 september elke zondag om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Ook een groepsrondleiding is mogelijk: zie hiervoor de website.

Op maandag 17 april, tweede paasdag, zal om 14.00 uur een extra uitgebreide rondleiding door Kasteel Dussen worden gegeven. Het kasteel is op eerste paasdag en op eerste pinksterdag gesloten. Op tweede pinksterdag, 5 juni, vindt traditioneel de Dag van het Kasteel plaats, met veel (kinder)activiteiten in en rondom het kasteel. Zie voor alle informatie over rondleidingen en activiteiten: www.kasteel-dussen.nl