Gratis budgetcursus door Trema Welzijn

NIEUWENDIJK – Trema Welzijn organiseert in samenwerking met Loket Altena en de Kredietbank West-Brabant weer de budgetcursus ‘Rondkomen met Inkomen’. Deze cursus start op dinsdagavond 11 april.

De cursus vindt wekelijks plaats bij Trema Welzijn in Nieuwendijk en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus is gratis, evenals het cursusmateriaal. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Het is wel belangrijk dat deelnemers mee willen doen in groepsverband en dat men de Nederlandse taal voldoende beheerst.

Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met Marjolein Godefroy, maatschappelijk werker bij Trema Welzijn, 0183-408444 of via Michiel Reijntjes, preventiemedewerker schuldhulpverlening van de Kredietbank West-Brabant, bereikbaar via telefoonnummer 076-5293990.