PaasPraise aan boord van de Friendship

GORINCHEM – Voor de 11e keer organiseert de interkerkelijke stichting Tienerfriends op Eerste Paasdag (zondag 16 april) een PaasPraise.

Deze Praiseavond staat volledig in het teken van het Paasfeest, de opstandig van Jezus. Hester Zoutman (Royal Mission) zal spreken. De muzikale begeleiding is in handen van onze eigen huisband o.l.v. Rik Ploeg en Peter Snoek jr. De PaasPraise begint om 20.00 uur en is in het bijzonder voor jongeren maar ook volwassenen zijn van harte welkom.

De avond is aan boord van de Friendship, het schip van stichting Tienerfriends. Het schip ligt aan de binnenkant van de Merwedesluis en is vanaf de splitsing Korte brug / Kanselpoortweg te bereiken via het toegangspad langs het kanaal. Fietsen kunnen direct bij de Friendship worden neergezet. Parkeren kan het beste op het stadhuisplein. Het schip ligt vanaf vrijdagavond in Gorinchem, het volledige weekendprogramma is te vinden op www.tienerfriends.nl.