Tiende keer Paassjoelen in Uitwijk

UITWIJK – Alweer voor de tiende keer wordt er gesjoeld voor het goede doel in Uitwijk. De afgelopen jaren heeft Sjoelvereniging Altena verschillende stichtingen en mensen binnen Altena kunnen helpen met een geldelijke bijdrage.

Op donderdag 13 april is het weer zo ver. Een heerlijke, gezellige en vooral sportieve sjoelavond in De Hoogt te Uitwijk. De wedstrijden beginnen precies om 20.00 uur en duren ongeveer tot 22.30 uur. Iedereen kan meedoen en het mooie van dit Paassjoelen is dat iedereen kan winnen. Of je nu wel of geen sjoelervaring hebt. Een prachtige avond waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Voor 8 euro doe je al mee, als actief sjoeler of als supporter. Naast het sjoelen is er die avond ook een kleine verloting met leuke prijsjes. Elke deelnemer gaat die avond met een doos verse eieren naar huis. Dit jaar wordt er gesjoeld voor het Paassjoelfonds Altena. Dit fonds kan en wil meerdere en kleinere doelen en of personen helpen. Helpen waar nodig, op maat en binnen de nieuw te vormen gemeente Altena. Voor inlichtingen over het Paassjoelen of het daaraan gekoppelde Paassjoelfonds kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging Martin Vink, email: Markusvink@hetnet.nl of via 06-24340780.