Slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten

GEERTRUIDENBERG – Bij de politie kwam zaterdagmiddag 1 april een bericht binnen van doorrijden na een aanrijding. Op de Parallelweg in Geertruidenberg troffen de agenten een zwaargewonde wielrenner aan.

Drie passanten verleenden eerste hulp. Het slachtoffer, een 54-jarige man uit Culemborg, is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft hoofdletsel, een schouderbreuk en diverse schaafwonden. Vermoedelijk is de man toen hij vanuit de richting Raamsdonkveer in de richting van Made reed, gesneden door de personenauto. Wat er daarna is gebeurd is nog niet helemaal duidelijk. Omstanders verklaren dat ze een auto hebben zien wegrijden en daarna de gewonde wielrenner aantroffen. De personenauto, in de kleur grijs of grijsgroen, zou er vandoor zijn gegaan in de richting van Made en vervolgens via de Centraleweg terug richting Geertruidenberg.

De bestuurder van de auto wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Ook mensen die meer informatie hebben over deze aanrijding en die nog niet met de politie gesproken hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie van het team Dongemond.