Nederland – Oostenrijk op Sportpark De Hanen Weide

VEEN – Sportpark De Hanen Weide in Veen kleurt Oranje op zaterdag 1 april tijdens de finale Nederland – Oostenrijk vrouwen onder 17.

Nadat afgelopen maandag zowel Nederland als Zwitserland hun eerste wedstrijd hadden gewonnen in de eliteronde voor het EK WU17, hebben ze woensdag tegen elkaar met 1-1 gelijk gespeeld. Zaterdag worden de beslissende wedstrijden gespeeld. Oranje speelt dan om 15.00 uur op de Hanen Weide tegen Oostenrijk om kwalificatie voor het EK U17 af te dwingen en alleen winst telt.

De organisatie roept iedereen op om in het oranje naar De Hanen Weide te komen en Oranje naar het EK te juichen. Achilles Veen zal ook zorgen voor de nodige Oranje sfeer acties. De andere wedstrijd tussen Zwitserland en Slovenië zal ook zaterdag worden gespeeld bij Nivo Sparta, aanvang 15.00 uur. De toegang tot beide wedstrijden is gratis.