Gezellige 2e handskledingverkoop BARAKA

VEEN – Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april is er weer een grote 2e hands-(merk) kledingverkoop. Er is een ruim aanbod van zowel mooie kinderkleding vanaf maatje 50-176 als dames- en herenkleding (XS-XXXL).

Dit keer is er ook nieuwe kleding. Ook worden er tassen, schoenen, riemen, sjaals, sieraden, speelgoed en boeken verkocht. Alles tegen leuke kleine prijzen. U bent welkom op vrijdag 7 april van 9.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 8 april van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast is er koffie, thee en limonade met lekkere taart te koop. Tussen de middag zal er heerlijke soep zijn met broodjes en vanaf 10.00 uur wordt er op beide dagen verse Poon en Kibbeling gebakken.

De opbrengst van deze dag zal in zijn geheel geschonken worden aan voedsel, hulp- en evangelisatiemateriaal in Kenia, voornamelijk in de sloppenwijken, waar de organisatie in mei weer naar toe hopen te gaan om het geld van de kledingverkoop daar te gaan brengen. Men hoopt u te ontmoeten op 7 of 8 april aan de Bagijnhof 50 in Veen.