Eerste schop de grond in voor Glasnet Aalburg

AALBURG – De ontwikkelingen rond het in de Gemeente Aalburg aan te leggen glasvezelnetwerk zijn in volle gang.

Initiatiefnemers Willem Bok van Glasnet Aalburg en Jan Maarten de Bruin van het Willem van Oranje College zijn blij met de huidige stand van zaken en zien een snelle oplevering met vertrouwen tegemoet. Een belangrijke stap op weg naar de realisatie van ‘hun’ glasvezelnet is recent gezet: de benodigde vergunningen van de Gemeente Aalburg zijn binnen.

Met hun goed onderbouwde plan van aanpak en hun toekomstgerichte visie hebben zij de gemeente overtuigd van de noodzaak van sneller internet in (een deel van) Wijk en Aalburg en Veen. Glasnet Aalburg wil met name ondernemers en instellingen laten profiteren van alle mogelijkheden en voordelen die een glasvezelnetwerk met zich meebrengt: lagere kosten en een aanzienlijke verbetering qua snelheid en veiligheid. Op 5 april om 15.00 uur gaat bij De Kromme Nol tijdens een feestelijke bijeenkomst de eerste schop in de grond. Alle partijen die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit heuglijke feit zullen aanwezig zijn.