Nieuw seizoen van start bij Biesboschcentrum

DORDRECHT – Vanaf zaterdag 1 april gaat het recreatieseizoen weer van start bij Biesboschcentrum Dordrecht. Het moment om erop uit te trekken in de natuur. Huur een kano, fluisterboot of een sup en ontdek de Biesbosch vanaf het water.

Biesboschcentrum Dordrecht heeft een uitgebreid aanbod van bootjes en kano’s, maar ook aan rondvaarten en excursies waarbij je met een Biesboschgids op pad gaat. Ga eens mee met de excursie ‘Vroege kanotocht’ en ervaar hoe de Biesbosch ontwaakt bij zonsopgang. Of ga mee met de vaar- en wandelexcursie ‘Fluisterend op zoek naar bevers’ en kom veel te weten over deze grote knagers. Kijk voor het volledige aanbod in de activiteitenkalender op www.biesboschcentrumdordrecht.nl.

De Biesbosch biedt volop mogelijkheden voor wandelaars om zelf de omgeving te verkennen. Vanaf 1 april vaart Zonnepont 7 weer waarmee je kunt overvaren naar het Griendmuseumpad. Bij Biesboschcentrum Dordrecht is er een handig wandelgidsje met 7 routes door het gebied verkrijgbaar. Ook vaart de Grienduilfietspont naar de Ottersluis, waarmee je in het weekend gebruik kunt maken van de wandel- en fietsverbinding tussen de Hollandse en de Brabantse kant van Nationaal Park De Biesbosch.