Wethouder overhandigt sleutels MFA de Dussenaar

DUSSEN – Donderdag 30 maart om 15.45 uur draagt, na 11 maanden bouwen, Vaessen Algemeen bouwbedrijf B.V. MFA de Dussenaar in Dussen symbolisch over aan de gemeente Werkendam.

Wethouder De Gelder overhandigt daarop de sleutels aan de partners. Basisscholen de Sprankel en de Peppel, kinderopvang Hoppas en bibliotheek Altena kunnen vanaf dan beginnen met het inrichten van de binnenruimtes. Maandag 8 mei, na de meivakantie, is de eerste dag dat activiteiten plaats vinden in de Dussenaar. Er wordt dan les gegeven, kinderen opgevangen, boeken kunnen worden geleend, sporters kunnen aan de gang en de vergader- en dorpshuisruimten zijn beschikbaar voor bijeenkomsten, om te biljarten, een krantje of een tijdschrift te lezen of om iets te drinken.

Donderdag 21 tot en met zaterdag 23 september volgt een groot openingsfeest voor het hele dorp met een open dag op zaterdag 23 september.