NP De Biesbosch introduceert de Biespas

DORDRECHT – Op 1 april 2017 lanceert Nationaal Park De Biesbosch de Biespas, een donateursprogramma ten behoeve van het toegankelijk en beleefbaar houden van de Biesbosch.

Biespashouders dragen met hun donatie bij aan het behoud van goede recreatievoorzieningen en verdere ontwikkeling van het natuurgebied. De Biespas is het donateursprogramma van Nationaal Park De Biesbosch. Het is tevens een fysieke pas voor donateurs, waarmee zij voordelen genieten. Met een bijdrage van minimaal € 15,- per jaar steunen Biespashouders het Nationaal Park. Zij dragen zo bij aan het behoud van goede voorzieningen, zoals informatieborden, wandel- en fietspaden en aanlegsteigers.

In ruil voor hun steun genieten Biespashouders allerlei voordelen. Zij ontvangen ieder seizoen aanbiedingen voor exclusieve Biesbosch belevenissen, zoals een tocht met de boswachter of bijzondere excursie en kortingen op onder andere bootverhuur, rondvaarten of horeca. De Biespas is voor € 15,- verkrijgbaar bij de Biesboschcentra in Dordrecht, Drimmelen, het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam en VVV’s in Dordrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland en Oosterhout. Tevens is de Biespas online te bestellen via www.biespas.nl.