Altena College organiseert Open Podiumfestival

GORINCHEM/SLEEUWIJK – Na een paar jaar is het weer zover: het Open Podiumfestival is terug van weggeweest. Op vrijdagavond 31 maart organiseert het Altena College uit Sleeuwijk dit evenement in schouwburg De Nieuwe Doelen te Gorinchem.

Na een auditieronde zijn er ruim 25 acts van zowel leerlingen als docenten geselecteerd. De optredens zijn heel gevarieerd; van klassiek ballet en hiphop, tot een prachtig nummer uit de film ‘Avatar’ en een act van de docent Frans met zijn leerlingen. Bijna alles wordt begeleid door onze schoolband, onder leiding van muziekdocent Joshua Feijen.

De kaartverkoop is binnen school al gestart, maar natuurlijk zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom op deze heerlijke avond vermaak, die begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten €7,50 per stuk en zijn te verkrijgen door een e-mail te sturen naar jb@altenacollege.nl. Gelieve uw naam en het aantal kaartjes te vermelden. Kijk ook op de Facebookpagina of het Instagramaccount van het Altena College om op de hoogte te blijven.