Thema-avond over natuur en duurzaamheid

ALMKERK – Jongerencentrum De Pomp in Almkerk heeft voor dit seizoen een aantal thema-avonden gepland staan over onderwerpen die maatschappelijk kritisch zijn, actueel of gewoon van belang voor je (geloofs)leven.

Op 25 maart is er een thema avond verzorgd door A Rocha over natuur en duurzaamheid. Nico Korporaal van A Rocha Altena komt deze avond meer vertellen over het werk wat ze doen. A Rocha is een wereldwijde christelijke natuurorganisatie. Zo beheren ze o.a. een stuk natuurgebied tussen Almkerk en Uitwijk. Je bent van harte welkom om mee te luisteren, vragen te stellen en je te laten inspireren.

De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00 uur open en de avond zelf begint om 20.15 uur. De toegang is vrij. Meer informatie op www.depomp.com.