Politie onderzoekt overval Gorinchem

GORINCHEM – De politie doet onderzoek naar de overval op een bloemist in het Piazza Centre in Gorinchem op maandagavond 20 maart.

Een medewerkster stond rond 20.00 uur met haar gezicht richting de winkel in deuropening, toen een voor haar onbekende man achter haar kwam staan. Hij pakte haar vast en duwde haar binnen, waardoor ze viel. Haar belager hielp haar opstaan en duwde haar vervolgens richting de kassa. Hij had een mes in zijn hand. De overvaller trok de lade van de kassa open, zag dat er niets in zat en ging er zonder buit vandoor.

De politie stelde direct een onderzoek in. Er zijn onder meer camerabeelden opgevraagd. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844.