Nieuwe bundel Leo van der Laan bij Dichterspodium

WERKENDAM – Op dinsdag 4 april tussen 19.45 uur en 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 voor een nieuwe editie van het Nederlands Dichters Podium.

Leo van der Laan presenteert zijn nieuwe dichtbundel FAZANT OP DE VAALT. In tegenstelling tot zijn vorige nogal serieuze bundel is dit een bundel met 55 (kolder)rijmen, parlandopoëzie en kakelverzen. In de pauze signeert Leo verkochte bundels. Geheel in stijl met de nieuwe bundel van Leo brengt troubadour Martijn Breeman uit Den Haag mooie minstreelliederen, minnezangen en spotliederen.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.