Maria de Fatima zingt prachtige Fado

DUSSEN – Donderdag 13 april om 20.00 uur treedt Maria de Fatima op en vertolkt met haar prachtige stem de fado.

Begeleid door Daniel Raposo (Portugese gitaar), Hans van Gelderen (klassiek gitaar) en Felix Hildenbrand (contrabas) bezingt zij ‘O caminho da minha vida, het pad van mijn leven’. Maria de Fatima zingt al 40 jaar de fado vol overgave en met prachtige stem. Als geen ander neemt zij de luisteraar mee in een wisselbad van emoties. Fado is de soundtrack van Lissabon. Er klinkt heimwee van zeevaarders, verlangen naar betere tijden, maar ook zuidelijke warmte en uitbundige vreugde van een straatfeest.

De toegang is 15 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.