Jongerendienst 'God, wat moet ik er mee?!'

ANDEL – Op zondagochtend 26 maart is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente ‘De Koningshof’. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘God, wat moet ik er mee?!’. De spreker is Robbie van Veen.

Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan maar de wereld lijkt wel in brand te staan. Op het nieuws is te zien hoe natuurrampen onze planeet teisteren. Mensen komen om van de honger, door oorlogsgeweld en verschrikkelijke ziekten. Een vraag die veel mensen stellen luidt: ‘Waar is God in deze ellende?’ Misschien ken je God al. Misschien ook niet. Misschien vind je het spannend om Hem te leren kennen. Misschien wil je Hem wel leren kennen maar denk je steeds opnieuw: God, wat moet ik er mee?!

Iedereen is van harte welkom op zondag 26 maart, aanvang 10.00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel.