Groene Vingers en Warme Harten Gezocht

VEEN – In het oude gemeentehuis van Veen wordt gewerkt aan een ambitieus plan. Hier wordt een eigentijds woon- en logeerhuis met meer dan gebruikelijke zorg opgericht onder de naam Het KoesterKwartier.

Het huis gaat woonplekken bieden aan mensen die door een ziekte; beperking of handicap 24 uur per dag toezicht of extra aandacht nodig hebben. Ook komen er gastenkamers voor logees: Mensen die hun zorgnetwerk willen ontlasten; net uit het ziekenhuis komen of in de laatste fase van hun leven zijn. Voor de prachtige tuin en het contact met de gemeenschap vragen wij mensen met groene vingers en een warm hart.

Is tuinieren jouw passie, of wil je er meer over leren, en wil je mee bouwen aan bloei voor mensen in een bijzondere situatie? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken als tuinman! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sifra Timmermans, Coördinator Tuin en Tuinvrijwilligers van Het KoesterKwartier. Kijk op www.vrijwilligerscentraleaalburg.nl voor alle informatie om contact op te nemen.