Dag van het Landschap op Fort Altena

WERKENDAM – Kom mee naar buiten op Tweede Paasdag, dan vieren we het voorjaar! Wandel mee op maandag 17 april met de boswachter tijdens de Dag van het Landschap op Fort Altena.

Brabants Landschap en IVN organiseren op Tweede Paasdag deze gratis wandelexcursies in elf natuurgebieden, waaronder ook op Fort Altena. Dit jaar viert Brabants Landschap haar 85-jarige jubileum. Men is trots op wat men in die jaren bereikt heeft voor de Brabantse natuur en men laat dat u graag zien.

Leuk is ook dat u Brabants Landschap kunt feliciteren met dit jubileum. Deel uw mooiste foto van het Brabants Landschap voor 1 oktober 2017 via Instagram of Facebook en maak kans op een publicatie in het nieuwe handboek. Voor meer informatie bezoek je de website www.dagvanhetlandschap.nl.