Supermarkt overvallen in Boven-Hardinxveld

BOVEN-HARDINXVELD – De politie zoekt getuigen van een overval op supermarkt aan de Juliana van Stolbergstraat in Boven-Hardinxveld op zaterdagavond 11 maart. Niemand raakte gewond.

Rond 18.00 uur kwam een man de supermarkt binnen en bedreigde de caissière met een mes. Hij deed vervolgens een greep uit de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Kort na de overval zagen agenten een man lopen die voldeed aan het signalement. Agenten riepen hem meerdere keren te blijven staan en zijn handen te laten zien. Omdat hij hier niet aan voldeed, losten agenten een waarschuwingsschot. De man is aangehouden. Na onderzoek bleek hij niet de dader te zijn. Hij is heengezonden en is geen verdachte meer.

De politie onderzoekt de overval en vraagt uw hulp. De dader heeft een blanke huidskleur en een baardje van een paar dagen, droeg donkere kleding en is ongeveer 1.90 meter en heeft een normaal tot slank postuur. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u andere belangrijke informatie, vul onderstaand tipformulier in of bel met 0900-8844.