Een sociaal-maatschappelijke Open Coffee Altena

WERKENDAM – Dat Open Coffee Altena al vijf jaar de hele regio doorkruist, zal nagenoeg bekend zijn. De netwerkontmoeting met Coffee als brandstof komt zo bij de meest uiteenlopende bedrijven.

Net als op 13 april aanstaande. Ondernemers gaan aan de sociaal-maatschappelijke koffie bij GSW Altena. De welzijnsorganisatie uit Werkendam is een initiatief met een bijzonder verhaal. Van kleinschalig helpen, letterlijk vanuit de achtertuin, is de (inmiddels) stichting uitgegroeid tot een organisatie van formaat. En daarmee direct een mooi voorbeeld van geslaagd ondernemerschap. Initiatiefneemster en de kartrekker achter Stichting GSW is Autje van der Lee. Naast de inmiddels overbekende rode Coffee Stip, waarop ondernemers 90 seconden een vlammende pitch kunnen geven, is ook de gele Coffee Spot in Werkendam te vinden. Een knalgele statafel waar nieuwkomers bij Open Coffee Altena kunnen aanschuiven.

Open Coffee Altena 28.0 wordt op 13 april gehouden bij GSW Altena aan de Vierlingshtraat 10B in Werkendam van 09.30 – 11.00 uur. Aanmelden en info via www.OndernemendAltena.nl.