Avond met ds. Willem J.J. Glashouwer

GENDEREN – Op dinsdag 21 maart is er een studieavond met ds. Willem J.J. Glashouwer, president van christenen voor Israël Internationaal.

Het onderwerp waarover hij spreekt is: ‘Waarom Israël?’ Het huidige Israël is geworden tot een volk als alle andere. Maar is dat wel echt zo? En wat is de oorzaak van het telkens opvlammende antisemitisme, van de Jodenhaat? Ds. Willem J.J. Glashouwer was voorheen werkzaam voor de EO. Hij is tevens medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor Journalistiek. Ds. Glashouwer was vervolgens tien jaar voorzitter van christenen voor Israël. Nu is hij president van Christians for Israel International en betrokken bij het werk in tientallen landen.

Henk Teuling verzorgt de muzikale begeleiding van Israëlische liederen. Naast een boekentafel zijn er ook Israëlproducten. De bijeenkomst vindt plaats in de Gereformeerde Kerk Genderen. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Er is een collecte voor Christenen voor Israël.