Zingen voor Israel in Almkerk

ALMKERK – Onder het motto ‘Zingen voor Israel’ organiseert de Stichting Christenen voor Israel te Nijkerk een koor en samenzangavond op donderdag 23 maart 2017 in de Gereformeerde kerk, Voorstraat 16 in Almkerk.

Vanaf 19.45 uur zal er samenzang zijn, maar de aanvang is 20.00 uur. Muzikale medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk gospelkoor Sound of Joy uit Werkendam onder leiding van Marcel van der Poel en door Mannenkoor Onderling Genoegen uit Nieuwendijk. Dit koor staat onder leiding van Johan den Hoedt. Henk Teuling begeleidt het koor op piano. Naast koorzang is er ook veel samenzang. Celis Dekker zal hierbij het orgel bespelen en Chiel van Breugel de trompet. De avond wordt geopend door ds. G.J. Wolters met een korte meditatie.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden, bestemd voor het internationale werk van Christenen voor Israel waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Ook is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.