Stad maakt Toekomstbeelden voor Gorcum

GORINCHEM – Hoe ziet Gorinchem er in toekomst uit? Wat voor stad denkt Gorinchem dan te zijn? Tot en met maandag 3 april 2017 kunnen Gorcumers zelf aan de slag om toekomstbeelden voor hun stad te maken.

Het staat deelnemers vrij om hun toekomstbeeld op eigen wijze te verwoorden of te verbeelden of dit samen met anderen te doen. Daarnaast is er een toolkit gemaakt om op weg te helpen in het maken van een toekomstbeeld. In deze toolkit zit onder andere een poster waarop mogelijke toekomstbeelden voor Gorinchem staan. Deelnemers kunnen hieruit een keuze maken of zelf een toekomstbeeld toevoegen.

Een nieuwe toekomstvisie voor Gorinchem is belangrijk omdat er de komende jaren veel gaat veranderen. In de wereld om ons heen en in Gorinchem zelf. De gemeente Gorinchem vindt het belangrijk om hierop goed voorbereid te zijn. Daarom wordt er samen met inwoners, jongeren, ondernemers, maatschappelijke organisaties, regiopartners en experts een ‘Visie van de Stad’ gemaakt. GO2032 is het kader waarin de toekomstvisie van de stad Gorinchem ontwikkeld wordt. Informatie over het maken van toekomstbeelden en achtergronden over het Visietraject GO2032 zijn te lezen op www.go2032.nl.