Fotowedstrijd in Nieuwendijk

NIEUWENDIJK – Tijdens de kunstroute op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt er een fotowedstrijd georganiseerd. Iedereen kan meedoen.

Er zijn tijdens dat weekend talloze mogelijkheden om een mooi plaatje te schieten. Ga maar na; Er zijn 24 kunstenaars op 12 veelal bijzondere locaties, koren treden op, er zijn straatartiesten, vliegerdemonstraties, kinderen maken vliegers, kunstenaars zijn aan het werk en er worden workshops gegeven. De tien beste foto’s worden geselecteerd door een jury onder leiding van beroepsfotograaf Hans Werther. Deze winnaars krijgen een mooie vergroting van hun foto en deze winnende foto’s worden geëxposeerd tijdens een reizende tentoonstelling langs de filialen van de bibliotheken van het Land van Altena.

De foto’s moeten tijdens het weekend van 8 en 9 april in Nieuwendijk zijn gemaakt. Minimale afmeting van de foto is 3500 pixels breed, in verband met de vergroting en de uiterste inleverdatum is 23 april aan foto@hanswerther.nl.