Elf artiesten bij Music & Spoken Word middag

NIEUWENDIJK – Zondag 19 maart van 14.00 uur tot 18.00 uur kan iedereen in Xinix Nieuwendijk genieten van zes muzikale optredens en vijf woordkunstenaars.

Na de eerste editie afgelopen november werd al snel gedacht aan een vervolg. Daarna was het niet lastig om voldoende aanmeldingen te krijgen en inmiddels zijn er al twee aanmeldingen voor een mogelijk derde editie. Het wordt een luisterrijke middag. De muzikanten Donna Bastiaans, Raoul Potters, Henk Boogaard, Sujeewa van Kinderen, Helga Buitelaar, Johan van Drunen en Bertan van der Veer verzorgen de muzikale invulling. Zij worden afgewisseld door de woordkunstenaars Johan Roodnat, Hilma Bruinsma, Sander Liket, Marcel Vaandrager en Inge Sanders.

De Xinix is te vinden aan Doornseweg 2b te Nieuwendijk. Meer informatie over deze middag bij troubadourbertan@planet.nl en info@marcelvaandrager.nl.